Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Hvad er vandperler

OBS! Vandperler er ikke oprindeligt tænkt til leg, men som pynt og kunstig jord til blomster og planter. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Vandperler eller vandkugler som de også kaldes, er små "plastlignende" perler. De har denne specielle evne, at kunne suge meget vand, og når dette sker blive de store og flotte. Det er ret fascinerende, hvor store de kan blive. De kan faktisk blive op til 100 gange større og være fyldt med vand.
Vandperler har eksisteret i årtier, hvor de er blevet brugt i landbruget. Især i Mellemøsten, hvor regn ikke er en selvfølge og vand ikke bare er tilgængelig, som vi kender det i Danmark. I Mellemøsten, har man så benyttet sig af vandperler ved at drysse dem rundt på markerne. Når det begyndte at regne, opsugede perlerne alt det overskydende vand og så afgav de det igen på de tørre dage. På den måde havde de vand til deres afgrøder og var ikke så afhængige af regnvand.

Hvad er vandperler lavet af?

Vandperlerne består af en saltvandsopløsning og er ikke giftige. De kan bruges til de fleste slags formål og kvaliteten er god, og der afgives ikke farve.
Vandperler er genanvendelige og nedbrydelige, og man kan sagtens have dem iblandt børn ,- og de elsker dem! Vi anbefaler dog, at være opmærksom på børn under 3 år, da de er i mund størrelse. 

 

Hvordan virker de?

Vandperlerne lægges i vand så de er tildækket, i cirka 6-8 timer, hvorefter de er blevet skinnende store og flotte. 
I vores poser er der 10 gram perler og her bliver der 1 liter vandperler.

Hvad kan vandperler bruges til? 

Vandperler blev hurtigt populære hjemme i stuerne til, at bruge i blomsterdekorationer, men den dag i dag bruges de også af mange som pynt i vindueskarmen eller badeværelset. 
De kan bruges til de fleste formål og kvaliteten er god. De afgiver ikke farve og kan holde i flere år, hvis man passer på dem.


Du kan lave et fodbad i sjove farver og mærke de bløde vandperler mod fusserne. Det er både sjovt voksne og især børn. 

Mange bruger vandperler til pynt og som luftfrisker 

Vandperler er perfekte og meget populære at bruge til orkideer

Noget rigtig flot og anderledes er, at bruge dem i blomsterdekorationer 

 

Der er uanede muligheder med vandperler - det er kun fantasien der sætter grænser.

Rigtig god fornøjelse :-) 

 
Tilbage til oversigten