Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Fodbad med vandperler - sjovt og hyggeligt

OBS! Vandperler er ikke oprindeligt tænkt til leg, men som pynt og kunstig jord til blomster og planter. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Der er ikke noget som et varmt fodbad en kold vinterdag, det skulle da lige være et varmt fodbad med vandperler i! Ja du læste rigtigt, fodbad og vandperler går hånd i hånd, da vandperler har en utrolig afslappende effekt på dine fødder og ben. Vi har endnu ikke fundet nogle videnskabelige beviser på hvorfor perlerne har så stor afstresende virkning. Men da vi har prøvet det på egen krop/fødder, er vi ikke i tvivl om, at det skyldes den helt fantastiske følelse de glatte perler giver mellem tæerne.

Se stort udvalg af billige kvalitets vandperler

Fodbad_vandperler

Sådan gør du

Det er simpelt at komme i gang med. Dog kræver det en lille smule forarbejde for at opnå den optimale tilstand på vandperlerne, de skal helst ligge i vand i ca. 8 timer inden brug, for at blive store og fyldige (det er dog muligt at bruge vandperlerne allerede efter 15 – 20 minutter, de vil bare ikke være så store).

  • Fyld en balje med ”færdige” vandperler, altså perler der har suget vand.

  • Tilsæt evt. lidt vand – det kan være lunkent vand i vinterhalvåret eller koldt vand i sommerhalvåret. OBS brug ikke kogende vand da det vil ødelægge vandperlerne.

  • Placer fødderne i baljen og nyd den dejlige fornemmelse af vandperler mellem dine tær. Vandperlerne kan bruges igen og igen, så der er til mange fodbad i hver pose. 

Børn og fodbad

Disse vandperle fodbad er et KÆMPE hit hos de børnefamilier vi har snakket med. De fleste laver fodbad til deres børn udelukkende med vandperler – altså ingen vand i baljen. Børnene synes det er helt fantastisk at lege med perlerne, og forældrene slipper for rengøringen bagefter ;). Dog bruger vi selv koldt vand om sommeren ude i haven. Der findes ikke en bedre måde at blive afkølet på, end ved at stikke fødderne ned i balje med vandperler og iskoldt vand. Tilsæt fx et par isterninger og nyd det afkølende følelse i længere tid. God fornøjelse.

Vandperler er også rigtig flotte til blomster - læs hvordan du gør her

Læs de øvrige blogopslag og find mere inspiration
Tilbage til oversigten