Dansk webshop
100 dages returret
Hurtig levering
Gratis fragt ved 199,-

Vandperler til pynt og som luftfrisker

OBS! Vandperler er ikke oprindeligt tænkt til leg, men som pynt og kunstig jord til blomster og planter. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Vandperler kan benyttes til at utal af forskellige ting. Nogle køber dem til hygge med deres børn, andre laver kunst med dem eller bruger dem i vaser med orkideer. Til sidst er der dem, der synes vandperler er flotte og hyggelige at stående i vinduet som pynt, eller på fx toilettet som en luftfrisker. De er udelukkende de sidste emner (pynt og luftfrisker). 

Selve processen med at lave vandperlerne er ganske enkelt. Du skal bruge en skål eller vase samt ca. 1 liter vand per 10 gram vandperler (en pose). Vandperler placeres i skålen/vasen og vandet hældes ud over - det tager ca. 8 timer før perlerne har suget vandet! Herefter tømmes skålen for resterende vand, og perlerne er klar til brug som pynt i vindueskarmen, på hylden eller hvor du ønsker at få lidt ekstra farver i hjemmet. 

Vandperler i vand

Fremgangsmåden er NÆSTEN den samme hvis du ønsker at lave dine vandperler til aromatiske luftfriskere som du kender dem fra de dyre butikker. Den eneste lille forskel er, at du tilsætter den duft du ønsker sammen med vandet. Herefter vil perlerne stå og suge vandet og din tilsatte duft - men hva' kan så bruges?

I teorien kan du bruge alt, du vil dog oftest opnå de bedste resultater hvis du benytter flydende væsker som fx æteriske olier, parfume eller ligende. Pas dog på med at brug sulfo, eddiker eller andre syre/sæbeholdige produkter, da disse kan opløse perlerne. Vi har fået fortalt, at solbærsaft også skulle virke, men dog ikke afprøvet dette. Ikke flydende duftgenstande, som fx krydderier kan også benyttes, her det dog vigtigt, at du lader krydderierne trække i vandet inden perlerne tilsættes, da der ellers ikke når at blive udtrukket nok aromaer. Det er kun fantasien der sætter grænsen, så om du vil have dit toilet til at dufte af Chanel, solbærsaft eller lime er helt op til dig. Prøv dig evt. frem og find ud af hvad der virker bedst for dig duft mæssigt smiley

Se vores store udvalg af billige vandperler - fragt fra 19 kr!
Tilbage til oversigten