Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Lysende snemænd

Når den første sne falder og vinteren rigtigt har taget fat, er der tre ting der er en selvfølge: Sneboldkamp, kælkebakken og snemænd. Problemet er bare, at den danske vinter ikke nødvendigvis er ensbetydende med sne. Så de dage hvor familien trænger til underholdning, men sne er noget I skal kigge langt efter kan vi varmt anbefale at lave jeres egne små snemænd i glas. Det er en hyggelig aktivitet, hvor alle kan være med. En ekstra bonus er, at de kan tages med indenfor, uden at oversvømme baggangen. 

Det eneste du skal bruge er: 

Start med at gøre vandperlerne klar. Hvor mange vandperler du skal bruge afhænger af størrelsen på dine glas. En pose vandperler med 10 gram bliver til ca. 1 liter færdige vandperler, så en lille smule rækker langt. Husk, at du altid kan tilsætte mere vand eller flere perler, hvis det ikke helt lykkedes at få den rigtige mængde i første forsøg.

Tag en pause og nyd synet af vandperlerne, der stille og roligt fylder mere og mere i glasset. Det tager 4-6 timer for vandperlerne at nå deres fulde størrelse.

Mens du venter kan du også tegne snemændenes ansigter på glassene. Heldigvis er der ingen regler for, hvordan den perfekte snemand ser ud, så du må selv bestemme om din snemand skal være glad, sur, overrasket eller helt traditionel. 

Hæld overskydende vand fra vandperlerne, og læg dem i de dekorerede glas sammen med de vandtætte LED-lys. Vi har brugt lys i hvid og varm hvid

 

P.S. Snemændene gør sig ekstra godt i mørke. 

God fornøjelse!
Tilbage til oversigten