Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Vandtæt Led-lys - Hvid (white)

Står du og mangler noget dekorativt lys, så er dette LED lys helt ideelt. Dette LED lys i farven hvid passer ind i de fleste hjem, hvor de er med til at pifte lidt op i de forskellige rum. LED lyset er vandtæt og kan benyttes både udendørs og indendørs.

Batterier medfølger

Pris: 39,00 DKK
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt gratis over 249,- (ellers fra 39,-)
Fremragende på Trustpilot
Findes også i disse varianter

Specifikationer for Vandtæt Led-lys - Hvid (white)

Super smart vandtæt LED lys

Fint LED lys i farven hvid, med den neutrale farve hvid passer LED lyset ind i de fleste hjem. Du kan benytte LED lyset til forskellige begivenheder såsom fødselsdage, juleaften eller blot til en fest i haven. Derudover er dette LED lys vandtæt, og du kan dermed også benytte lyset som pool lys eller i boblebade. Dette vildt smarte LED lys er dermed anvendelig i mange forskellige situationer, så står du og mangler det sidste til festen, eller bare lige lidt til at pifte hjemmet op med - så tvivl ikke, og grib chancen for at få dette fine produkt.

Lyset er drevet af 2 x CR2032 med sikkerheds CE certifikat. Batterierne er inkluderet og nemme at skifte efter batterierne løber tør for strøm.

Det vandtætte fyrfadslys er fremstillet i klar ABS af høj kvalitet.

Fyrfadslyset er perfekt til akvarier, vaser, bryllupsdekoration, fødselsdage, pools and andre steder der kræver vandtæthed.

Batteritid ca. 48 timer

OBS! For at tænde lyset skal papirlappen ved batterierne fjernes. Det gøres ved at dreje lyset fra hinanden. Lyset kan efter tændes og slukkes blot ved at dreje på lyset.


SKUvlh
EAN1234567896702
BrandMUTO
VaretypeLED-lys
Brand -> VaretypeMUTO -> LED-lys
Varetype -> BrandLED-lys -> MUTO

Har du spørgsmål til varen?