Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Lanterne med julesiluet

Julen nærmer sig med hastige skridt. Hvis du sidder med et ønske om at lave din egen julepynt, men tiden er ved at løbe fra dig og de der strimmelstjerner nægter at samarbejde, så har vi løsningen. For hjemmelavet julepynt er ikke kun kræmmerhuse og julehjerter. Her giver vi dig opskriften på, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en lampe, der skaber julestemning i hele stuen. Den er hyggelig at lave, og du bestemmer selv sværhedsgraden, så alle kan være med. 

Du skal bruge: 

Husk at vandperler ikke oprindeligt er tiltænkt leg. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det, at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Start med at gøre dine vandperler klar. Vi har valgt at bruge hvide vandperler, men prøv også f.eks. disse med glitter for ekstra sne-effekt. Det tager 4-6 timer for vandperlerne at nå deres fulde størrelse og en pose vandperler med 10 gram bliver til ca. 1 liter færdige vandperler.

Mens du venter på vandperlerne, kan du dekorere glassene med en juleby, et vinterlandskab, julemandens rensdyr eller noget helt fjerde. 

Når vandperlerne er klar, hældes overskydende vand fra, og læg et vandtæt LED-lys imellem vandperlerne. Vi har brugt lys i hvid og varm hvid

Brug lamperne som juledekoration, som natlampe på børneværelset eller på trappen udenfor til at byde gæster velkommen. 

God fornøjelse!




Tilbage til oversigten