Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Radioaktiv blomkålshjerne

Vi ved godt, at man ikke må lege med maden. Men nogle gange er man bare nødt til at gøre en undtagelse. Især når resultatet bliver så skræmmende som her. Vi har brugt grønne vandperler og et stykke blomkål til at skabe illusionen af en hjerne på glas – så bliver det hvis ikke ret meget mere uhyggeligt. Hvis du også har lyst til at skabe halloweenstemning hjemme hos dig, er det nemt at gøre os kunsten efter.

Du skal bruge:

Husk at vandperler ikke oprindeligt er tiltænkt leg. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det, at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Start med at gøre vandperlerne klar. Vi har valgt at bruge grønne vandperler, da vi syntes det giver den helt rette radioaktive stemning. Hvor mange vandperler du har brug for, afhænger af størrelsen på dit glas. Én pose vandperler på 10 gram giver ca. 1 liter færdige vandperler. Det tager ca. 4-6 timer for vandperlerne at nå deres fulde størrelse.

Mens du venter, kan du forberede ”hjernen”. Det gør ikke noget, hvis blomkålen har ligget i køleskabet lidt tid – det kan man ikke se, når først vandperlerne kommer i glasset.

Skær blomkålen til, så det kan gå ned i glasset. Endnu bedre, hvis du kan skabe en hjerne-facon.

Når vandperlerne er klar, hældes en smule i bunden af glasset. ”Hjernen” placeres ovenpå og resten af vandperlerne fyldes i. På den måde har du mere kontrol over, hvordan ”hjernen” bliver placeret.

Til sidst hældes vand i glasset, så vandperlerne er dækket og blomkålshjernen bliver synlig.

Hvis du ikke lige har grønne vandperler liggende, kan du sagtens bruge en anden farve. Vi har f.eks. også prøvet med gennemsigtige vandperler.

Du kan også lægge et vandtæt LED-lys i glasset, så blomkålshjernen også kan sprede uhyggelig stemning i mørket.

God fornøjelse!
Tilbage til oversigten