Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Organisk grafitti med vandperler

Naturligt, økologisk eller bæredygtig grafitti, vi har hørt det hele, men hvordan gør man? Dette blogindlæg har til formål at lære dig hvordan du på bedst muligvis bruger din kreativeevner! Jeg vil i den følgende tekst kalde denne kunstart for mos grafitti, da det er en af hovedingredienserne. Mos grafitti er simpelt og du får et helt fantastisk resultat i sidste ende, det eneste krav - kreativ tankegang. Lad os komme i gang...

OBS! Vandperler er ikke oprindeligt tænkt til leg, men som pynt og kunstig jord til blomster og planter. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Du skal bruge følgende materialer:

  • Mos (7,5 dl)
  • Yoghurt eller kærnemælk (1/2 liter)
  • Øl (1/2 liter)
  • Sukker (1/2 teskefuld)
  • Vandperler (1 spiseske/10 gram)
  • samt en gammel blender smiley

Du skal starte med rense dit mos, her menes skyld det værste jord væk. Smid det herefter i blenderen sammen med resten af "ingredienserne" og blend det til en grå-grøn masse.

Herefter er du stort set klar. Smør massen på en rå væg eller træværk i det mønster eller de ord du ønsker. Vand massen ca. en gang om ugen med en forstøver. Afhængig af placering, kan være nødvendigt at holde "kunstværket" ved lige, og hvis det får rigeligt med vand skal det måske trimmes en gang i mellem, for at holde linjerne skarpe.

God fornøjelse yes

Se vores udvalg af billige vandperler her
Tilbage til oversigten