Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Konserverede edderkopper

Kribler det i fingrene efter at lave din egen halloweenpynt? Så foreslår vi, at du prøver at lave konserverede edderkopper. Der er en underholdende og nem kreativ aktivitet, hvor alle kan være med.

Du skal bruge:

Husk at vandperler ikke oprindeligt er tiltænkt leg. Pga. vandperlernes størrelse, anbefales det, at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.

Start med at gøre vandperlerne klar. Hvor mange vandperler du har brug for afhænger af størrelsen på dit syltetøjsglas. Én pose vandperler på 10 gram giver ca. 1 liter færdige vandperler.

Når vandperlerne er lagt i vand, tager det ca. 4-6 timer for perlerne at nå deres fulde størrelse. Du ved at vandperlerne er klar når de er helt runde og ca. 1 cm store.

Bland vandperler og edderkopper i syltetøjsglasset. Når du til sidst hænder vand på, så vandperlerne er dækkede, vil edderkopperne tydeligt kunne ses i glasset. Det ligner næsten, at de flyder rundt i en grøn væske.

Hvis du gerne vil skabe en ekstra uhyggelig stemning – også i mørke – så lav prøv evt. at lægge et vandtæt LED-lys i glasset eller brug selvlysende edderkopper

God fornøjelse!




Tilbage til oversigten