Danmarks største udvalg af vandperler!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 249,-

Muto Lille Sort Halloween Lanterne - Skræmmende (B) - Lanterne

Få en autentisk gysende atmosfære med vores lille sorte Halloween LED-lanterne. Denne skræmmende udgave er dekoreret med et endnu mere uhyggeligt motiv og kommer med batterier inkluderet.

Pris: 69,95 DKK
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt gratis over 249,- (ellers fra 39,-)
Fremragende på Trustpilot
Findes også i disse varianter

Specifikationer for Muto Lille Sort Halloween Lanterne - Skræmmende (B) - Lanterne

Vores lille Halloween LED-lanterne i sort er perfekt til dem, der ønsker at tilføje en skræmmende stemning til deres Halloween-dekoration. Med målene 12,6 cm i højden og 7,7 cm i bredden er denne kompakte lanterne ideel til at skabe en uhyggelig atmosfære i ethvert rum. På forsiden af ??lanternen er der et skræmmende Halloween-motiv, der bliver levende, når lyset tændes.

Lanternen er designet til nem brug og er batteridrevet. Den leveres med batterier, så du kan nyde dens skræmmende lys med det samme. Den varme glød fra LED-lyset forstærker det uhyggelige motiv og skaber en spøgelsesagtig effekt, der er perfekt til Halloween-fester eller som en skræmmende tilføjelse til din indretning.

Brug denne skræmmende lanterne til at skabe den ægte Halloween-stemning, enten ved din indgang for at byde trick-or-treaters velkommen eller som en del af din indendørs dekoration. Med sit skræmmende udseende og praktiske design er denne lanterne uundværlig i din Halloween-dekoration.


SKUmlshlsb
EAN1234567897395
BrandMUTO
VaretypeLanterne
Brand -> VaretypeMUTO -> Lanterne
Varetype -> BrandLanterne -> MUTO

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?