Vandperl med glitter og metalskær

Vandperler med metalskær er yderst populære lige for tiden, især hos børnene. Det metalliske udseende gør at de glimte og nærmest kommer til live i vasen, når sollyset flyder gennem dem. I disse perler for du for alvor noget anderledes end hos de "normale" vandperler. Du kan evt kombinere dem med andre farver og finde lige den sammensætning du synes passer bedst til årstiden, din indretning eller dit humør. Uanset hvordan du vælger at bruge disse vandperler, kan vi garantere, at du ikke bliver skuffet over vandperler med metalskær når de først står og pryder i vinduet. Læs mere på bloggen, hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan bruge dine vandperler.
Vandperler med metalskær fåes i farverne guld, turkis grøn, blå og perlemor, de er alle flotte i sig selv, men kombinationen af alle fire farver blandet i en vase er vild - prøv selv og find ud af, om vi ikke har ret ;-)
Andre gode valg

Vandperler med metalskær


Vandperler med metalskær er helt fantastiske. Især om foråret hvor solen står relativt lavt, og derfor skinner direkte gennem vandperlerne fra en anderledes vinkel end om sommeren. Du kan blande disse vandperler med fx nogle selvlysende perler og nyde kombinationen af de forskellige sanse indtryk det skaber. Du kan også med fordel blande vandperlerne med de "almindelige" vandperler, dette giver et andet look igen, men stadig et utroligt flot og særpræget udtryk, da metalskæret vil skinne igennem vasen. Brug evt vandperler med metalskær som pynt på badeværelset og tilsæt duft til dem læs her hvordan du gør.
5/5 - baseret på 4 bedømmelser
Vandperl med glitter og metalskær